PLATFORMA MË E MADHE NË DIASPORË

ÇKA OFRON KnaQu IPTV?

KnaQu BOX-HD 4K

Teknologjia e fundit. IPTV Dekoder Android me 4 procesorë.

E bënë çdo televizor të mençur dhe u jep qasje ne botën e pafund të programeve televizive.

Specifikacionet:
Quad Core ARM Cortex A53 up to 1.5Ghz [CPU]
2D/3D GPU Quad Core Mali-450 [GPU]
2GB [RAM]
16GB [HDD]
Android 6.0 [OS]
WIFI/ETH [CONNECTIVITY]
4K 60fps [DISPLAY]
H.264/H.265 [VIDEO FORMAT]
HDMI, RCA, SPDIF, 2x USB [EXTRAS]
12cm x 12cm x 3cm [DIMENZIONET]
290gr [PESHA NET]

400+ TV KANALE SHQIPTARE, INTERNACIONALE DHE TË GJITHA LIGAT E FUTBOLLIT

MBI 250 IPTV KANALE SHQIP LOKALE DHE KOMBËTARE

 

Si kurrë më parë, tani klientët tanë kanë mundësi të shumta për të shijuar programet e larmishme me shumë lehtësi, dhe me çmim tejet të përshtatshëm. Dhe atë, pa marrë parasysh a ndodheni në shtëpinë tuaj, apo jashtë saj.

10,000+ FILMA NË ONDEMAND. KINEMAJA E VËRTETË NË SHTËPINË TUAJ

KnaQu BOX-HD 4K ju sjell mijëra tituj OnDemand të filmave, serialeve, muzikës, filmave vizatimor Shqiptar dhe filmave të Hollywood-it, krejtësisht FALAS.

Platforma e re AndroidTV, ju mundëson përdorimin e aplikacioneve të mirënjohura, siq janë: ShowBox, AlbAppTV, KODI, Netflix, HBO Go, Crackle, YouTube, etj.

KONTAKTI

NUMRAT E TELEFONIT

Për t'u abonuar në KnaQu IPTV apo kërkuar ndihmë teknike, mund të na thirrni në numrat e më poshtëm:

Orari i punës: çdo ditë | 09:00 deri më 20:00 (CET)

***Për t'u bërë distributorë, ju lutemi na shkruani në emailin info@KnaQu.ch apo në Facebook.EMAIL

Sygjerimet, vërejtjet, ankesat apo lavdatat tuaja jane të mirëseardhura për ne. Për të gjitha këto ju lutemi na shkruani në emailin info@KnaQu.ch e ne do ju përgjigjemi mbrapa sa më shpejtë që të jetë e mundur.

CHAT

Komuniko LIVE me operatorët tanë

Porosit Pakon

Paketa: Tre në një

12 Muaj (€10 /m)
€90
TOTAL
24 Muaj (€10 /m)
€140
TOTAL

 

MË SHUMË SE 100 KANALE ME FILMA Së bashku me familjen, shoqërinë, të partnerin, shijoni përvojën dhe kënaqësinë që ju ofroni KnaQu IPTV me filmat me të ri me titra në gjuhën shqipe me cilësinë më të lartë.

2. Shënimet personale:

Emri:
Mbiemri:
Numri i telefonit:
Email adresa:
Shteti
Adresa:
Qyteti:
Rajoni:
Zip kodi:
Si keni dëgjuar për ne?:
Provajderi i mëhershëm?:

3. Pagesa:

Metoda e pagesës:
Lloji i kartelës:
Numri i kartelës:
Emri në kartelë:
Muaji i skadimit:
Viti i skadimit:
Kodi i sigurisë së kartelës (CVC):
Account #
Routing #

Rishikimi:

  • DËRGO POROSINË
  • KnaQu IPTV ju mundëson të shikoni kanale shqiptare si sport, filma, muzikë dhe argëtim në kualitet të lartë dhe HD. Falë partnerizimit me Digitalb, ju mund të shikoni të gjitha kanalet e Digitalb duke perfshirë paketën Supersport.